Un cop entrats al primer tram del retorn a la nova normalitat, el dissabte 28 de novembre la cultura tornarà a bategar damunt l’escenari d’El Círcol amb un concert de jazz a càrrec de Martí Serra. El següent cap de setmana, diumenge 6 de desembre seguirem amb «La Parada dels somriures», un espectacle per a tota la família.

Portem temps preparant-nos per a poder acollir funcions, de manera segura i seguint tota la normativa marcada pel PROCICAT. És per això, que ja no realitzarem l’entrada a través del Bar, sinó que tant l’accés com la sortida s’efectuaran pel carrer Sant Anastasi. En el moment d’accedir, també es prendrà la temperatura a tots els espectadors, se’ls oferirà el gel hidroalcohòlic i s’ensenyarà el recorregut a seguir per tal de no creuar-se amb ningú fins arribar a la seva butaca.

Precisament, també hem retirat files del pati de butaques, de manera que actualment hi ha més separació entre una fila i una altra. A més, al nmoment de comprar les entrades (sempre serà en línia), un cop selecciones la o les butaques desitjades, es bloquegen els dos seients contigus, tant per una banda com per l’altre, garantint la distància de
seguretat i el control de l’aforament en tot moment. A més, al realitzar la compra es prenen les dades als assistents. Naturalment, l’ús de la mascareta és obligatori durant tot l’espectacle.

Des de l’entitat també es garanteix la neteja de l’espai abans i després de l’obra, així com també la seva correcte ventilació.

Com podeu veure el teatre d’El Círcol està a punt per engegar motors, i és que la cultura també és segura.