L’autoescola DRIBO i El Círcol hem arribat a un consens per establir una relació i col·laborar plegats. DRIBO és una empresa que representa una nova modalitat d’autoescola, ja que permeten realitzar el curs teòric de forma telemàtica. Per tant, a través d’una simple aplicació per mòbil o tauletes qualsevol usuari pot estudiar, fer tests i practicar per aprovar l’examen.

Pèl que fa a la relació que tindrà amb El Círcol, l’autoescola aplicarà un 10% de descompte a tots els socis i sòcies que decideixin que es vulguin treure el carnet de conduir a través de DRIBO. Un nou avantatge, doncs, pels associats de l’entitat.

Les persones interessades, poden posar-se en contacte amb nosaltres per tal d’aconseguir el seu descompte. No deixeu passar aquesta oportunitat!

Clica aquí per visitar la pàgina web de DRIBO.