AVANTAGES SOCIS

Establim col·laboracions amb altres entitats, associacions i empreses, per tal de poder oferir més avantatges als nostres associats i promoure iniciatives que ens semblen interessants, tan de dins com de fora de la nostra ciutat.

És per això que us mostrem tots els avantatges que, a dia d’avui, teniu per a ser socis i sòcies d’El Círcol.

Amb el carnet de soci/a d’El Círcol

Desgravació fiscal de fins un 95% de la quota. Per a més informació

  • 30% de descompte en el preu dels nostres espectacles.*
  • 10% de descompte al bar d’El Círcol
  • 10% de descompte als teatres municipals de Badalona (Teatre Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante)
  • 10% de descompte en la matrícula de l’autoescola online Drivo

*No s’aplica quan l’espectacle és un lloguer d’espai. Que en aquest cas, els preus els defineix cada grup/companyia.

Com que l’entitat d’El Círcol és sòcia de la FAC (Federació d’Ateneus de Catalunya), ens ofereixen, a més a més, els següents descomptes:

  • 20% de descompte teatre Poliorama: per tal de fer efectiu el descompte heu d’enviar un correu a tecnic@ateneus.cat o trucar al 93 268 81 30 i us facilitaran un codi promocional per comprar les entrades amb descompte, amb el que es podran comprar un màxim de dues entrades per persona. L’enllaç de compra és el següent: https://www.teatrepoliorama.com/
  • 15% de descompte per a la subscripció al setmanari El Temps i al diari El punt avui: per a més informació, contacteu a ateneus@ateneus.cat o truqueu al 93 268 8130

És important que us mireu bé com aconseguir els descomptes de la FAC, ja que no ho gestionem des d’El Círcol, si no directament des de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Seguim treballant per ampliar les col·laboracions i per tant els avantatges per a totes les persones que formeu part d’El Círcol.

Gràcies!